یارکشی (درفت) امسال انبی‌ای تمام شد. سهم بازیکنان غیر آمریکایی که امسال به تیم‌های این لیگ راه یافتند باز هم افزایش یافت. آما در این میان نامی از ارسلان کاظمی، بازیکن نامدار تیم ملی بسکتبال ما، که اکنون در دانشگاه رایس در تگزاس تحصیل میکند نبود. 

طبق قوانین یارکشی ان‌بی‌ای و دانشگاه‌های آمریکا هر بازیکن تنها یکبار شانس ورود به فرایند رسمی یارکشی را دارد. ورود به لیگ حرفه ای‌ان‌بی از طریق فرایند یارکشی مزایای بسیاری نسبت به ورود از طریق عقد قرارداد با یار آزاد (روشی که حامد حدادی از طریق آن به این لیگ راه یافت) دارد. قرارداد های طولانی تر و دستمزدهای بالاتر تضمین شده از جمله مزایای ورود به ان بی ای از طریق فرایند یارکشی است. بسیاری از بازیکنان بر اساس تجربه و توانایی‌هایشان همان سال اول تحصیل نامشان را در کلاه یارکشی ان بی ای انداخته و بخت خود را برای حرفه‌ای شدن می‌آزماید. در این میان بازیکنانی که از یارکشی ان‌بی‌ای بازی میمانند شانس حرفه‌آی شده خود را لیگ‌های اروپایی می‌آزمایند یا راهی لیگ آماده سازی می‌شوند.   

آماده بودن یک بازیکن جوان برای شرکت در درفت آن‌بی‌ای به عواملی نظیر مهارت های بازیکن، اندازه‌های، توانایی های فیزیکی و نهایتا به شناخته شدن او توسط کارشناسان امر بستگی دارد. بر خلاف تصور عامه تعداد بازی‌های انجام شده در لیگ ان سی دبل ای یا مقام کسب شده توسط تیم او عامل مهمی در راه‌یابی یک بازیکن به ان‌بی‌ای ندارد. 

ارسلان کاظمی با تصمیم به جا، نام خود را برای یارکشی سال ۲۰۱۱ ارسال نکرد و از هم اکنون چشمان کارشناسان مختلف بسکتبال در آمریکا به عنوان یکی از بازیکنانی برجسته برای یارکشی سال ۲۰۱۲ به سمت او خیره شده . لوک وین، کارشناس اسپورت ایلاسترتد، در مطلب اخیر خود ارسلان را به عنوان یکی از بازیکنانی که تیم های آن‌بی‌ای باید از هم اکنون او را زیر نظر داشته باشند نام برده. او در مورد ارسلان اینگونه نوشته:

ارسلان نامش به عنوان اولین بازیکن متولد ایران در دیویژن یک سرزبانها افتاد ولی بازی‌های او برای تیم رایس او را در رادار تیم‌های ان‌بی‌ای قراردد. او یک ریباندر خستگی ناپذیر است و رکورد ریباند‌های دفاعی‌اش در بین تمامی دانشگاه‌های آمریکا دوم است. او همچنین رکورد پانزده‌امین ریباندر حمله را مال خود کرده. قدم اول او بسیار سریع است و قدرت انفجاری پرش ارسلان مدافعین کنفرانس یوآس‌ای را به حدی کلافه کرده که بدون خطا نمی‌توانند او را متوقف کنند. آرسلان کاظمی با ۹۷/۵ درصد پنالتی‌های گل شده دومین بهترین پنالتی زن آموزشگاه‌های آمریکاست. 

Posted
AuthorKaran Makvandi